Viktig info fra kommunen;

Fra 28.04-2022 innføres vanningsrestriksjoner samt forbud mot å fylle basseng større enn 1500 liter for abonnenter tilknyttet Syltomtjern vannverk. Hagevanning tillates kun fra kanne eller håndholdt slange med påmontert spredemunnstykke, på kveldstid i perioden fra kl. 18.00 til kl. 21.00. 

Hei alle sammen.

Nå er vi snart i gang med en ny sesong. Vi håper at vi får en riktig god sommer. Det er fremdeles noen betalinger uten kid nummer, og alle må bruke kid nummer når de betaler. Det er viktig. God sommer!

Priser for døgnleie

Vi har noen plasser ved siden av vannet, beregnet på døgnleie, disse plassene koster 350,- pr døgn inkludert strøm. Merk at det tilkommer 20 NOK i tillegg for manuelle bestillinger (telefon, e-post, drop-in)

For best mulig pris anbefaler vi vår online booking hvor du også kan se tilgjengelighet direkte. For spørsmål, ring Kemal Cetin på telefon: +47 994 34 574

http://logg.kvv.as

DCIM\100MEDIA\DJI_0364.JPG

Ordensregler

Fra nå av gjelder de nye reglene fra brannvesenet og kommunen. Alt som skal bygges, eller bygges om, skal bygges i henhold til de nye reglene.
Mvh
KVC

REGLER FOR KIRKEVIKA CAMPING

 1. DET SKAL VÆRE STILLE PÅ PLASSEN MELLOM 23-07. FESTLIGHETER UTENOM DET KAN HOLDES PÅ BADEPLASSEN.
 2. FORUTEN GULV UNDER FORTELTET, ER DET LOV MED 20M2 PLATTING TIL PARTYTELT. DET ER IKKE TILLATT MED SPIKERTELT ELLER PAVILJONGER MED TAK. GULV OG PLATTINGER/VERANDAER SKAL PLASSERES SLIK DET ER AVTALT MED CAMPINGEIER. DET GJELDER LEVEGGER OGSÅ.
 3. DET SKAL VÆRE MINST 4 METER AVSTAND MELLOM VOGNER, TELT OG DET GJELDER PLATTINGER/VERANDAER OGSÅ. GULV/PLATTINGER/VERANDAER OG GJERDER MÅ IKKE VÆRE HØYERE ENN 0,5 METER OVER BAKKEN. SJØVENDTE HEKKER KAN VÆRE MAX 0,5 M HØYE.
 4. ALLE INNGREP I NATUREN SKAL AVTALES MED EIER AV PLASSEN. ALLE SKAL TA HENSYN TIL ANDRE GJESTER OG PLASS MELLOM VOGNER SKAL STÅ FRI SLIK AT FERDSEL TIL VANNKANTEN IKKE HINDRES.
 5. ALLE GJESTENE ER ANSVARLIGE FOR Å HA PULVERAPPARATER, RØYKVARSLERE OG DET SOM KREVES AV BRANNVERNUTSTYR, OG DE MÅ SJEKKE AT UTSTYRET ER I ORDEN HVERT ÅR. HUSK RIKTIG DIMENSJON PÅ KABEL, OG GASSALARM.
 6. HUNDEHOLD ER TILLATT, MEN PASS PÅ AT DE/DEN IKKE BLIR STÅENDE Å BJEFFE PÅ TIMESVIS. BRUK POSE!
 7. ALT MED MOTOR BRÅKER. TA HENSYN TIL DE SOM ØNSKER LITT FRED OG RO, OG IKKE DRIV PÅ ALTFOR LENGE AV GANGEN. VENT MED GRESSKLIPPINGEN E.L. HVIS NABOEN GRILLER ELLER SPISER UTE I HAGEN.
 8. BÅTER OG VANNSKUTERE SKAL KJØRE SAKTE I VIKENE OG NÆR LAND. VANNSKUTERE BRÅKER MYE, SÅ VI ØNSKER IKKE NOE KJØRING ETTER KLOKKA 19 OM KVELDEN.
 9. STADIG FLERE VIL HA BÅT, SÅ LAG BRYGGENE SÅ SMÅ SOM MULIG SLIK AT FLERE FÅR PLASS, ELLER DEL BRYGGEPLASS MED NABOEN. BRYGGER PLASSERES PÅ HENVIST PLASS.
 10. SNEIPER ER OGSÅ SØPPEL. IKKE KAST DE PÅ BAKKEN. I SØPPELKASSENE KAN DERE KUN KASTE VANLIG HUSHOLDNINGSAVFALL. TING OG TANG OG MØBLER SKAL KJØRES PÅ SPILLHAUG DEPONI. KVIST KAN KASTES I GROPA VED BADEPLASSEN. PLANTER OG ANDRE MATERIALER KAN IKKE KASTES DER.
 11. DE GAMLE REGLENE SIER AT VOGNENE SKAL HA SKILT PÅ. DE SOM STÅR UTEN, GJØR DET PÅ EGET ANSVAR.
 12. FARTSGRENSEN PÅ PLASSEN ER 15 KM/T. BARN LEKER OG DET STØVER FRA VEIENE. VIS HENSYN.
 13. ETTERLAT DEG TOALETTER OG DUSJER SLIK DU ØNSKER Å FINNE DE SELV. I TØMMESTASJONENE KAN DET KUN KASTES TOALETTPAPIR. IKKE VÅTSERVIETTER ELLER SØPPEL! DET ØDELEGGER PUMPENE I KLOAKK-KUMMENE VÅRE.

Kirkevika Camping på Setskog

Kirkevika Camping – familiecamping ved innsjøen Setten’s bredd på Setskog i Aurskog-Høland. Campingen ligger idyllisk til rett ved Joker butikken på Setskog, og har flere strender med bademuligheter. For campingens gjester finnes det 3 steder på plassen hvor vi har sanitærtilbud, inneholdende wc, dusj og oppvaskmuligheter. Kirkevika Camping er en familiecamping, noe som innebærer at det er veldig rolig og flotte forhold for barnefamilier. Her kan du se temperaturinformasjon «live» oppdatert hvert kvarter: Temperaturen på Kirkevika Camping For campingens gjester, se her: http://logg.kvv.as/kirkevika_kart.php